EHBO-vereniging Sint Martinus Heeze

Eerste Hulp in je eigen omgeving

Nieuwe cursus EHBO

De basiscursus  Eerste Hulp:

Bij voldoende belangstelling start elk najaar een nieuwe cursus Eerste Hulpverlening met AED-bediening. De cursus wordt gegeven op woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 in Kindcentrum de Parel, Past. Gastlaan 2 te Heeze en zal beginnen op een nader te bepalen datum. De cursus wordt afgesloten met een examen.

Het diploma is twee jaar geldig, voor verlenging dient u ieder jaar enkele herhalingslessen te volgen.

Het cursusgeld bedraagt € 200, = inclusief lesboek, verbandmateriaal en examenkosten.

Er zijn diverse ziektekostenverzekeringen, die via de aanvullende verzekering het cursusgeld of een gedeelte er van vergoeden. 

Ter voorbereiding op het examen kunt u de kennistest van de Nationale Bond  doen, u moet zich daarvoor eerst eenmalig aanmelden.

(klik hier  voor de kennistest)


 

Er is in het seizoen 2019/2020 een nieuwe opleiding verzorgd. De opleiding tot het eenheidsdiploma Eerste Hulpverlening is inmiddels succesvol afgesloten.

Het examen was op 12 februari 2020.

Helaas is er door de beperkingen i.v.m. de corona-crisis geen gezamenlijke diploma-uitreiking geweest en dus ook geen groepsfoto beschikbaar. Hiernaast op de foto staan zeven van de negen geslaagden van de cursus van 2018/2019, na het uitreiken van de diploma's op de Algemene Leden Vergadering van 1 april 2019 jl.